Zwijgerstraat

2 slaapkamer appartement met zicht op het Museum van Schone Kunsten.

Achter deze prachtige authentieke gevel bevindt zich op de eerste verdieping een appartement van ca. 90m2. Met zijn ca. 14 meter gevelbreedte is het uniek in zijn soort.

Centraal gelegen op het Zuid met vlakbij tal van winkels, trendy restaurants, barretjes, openbaar vervoer en belangrijke in- en uitvalswegen.

De inkomhal zet de trend van het hele gebouw: unieke elementen zoals authentieke vloertegels, moluren en de authentieke houten trap.

U betreedt het appartement via de de inkomhal met ingebouwde vestiairekast. Verder komen we in de ruim uitgestrekte woonkamer die voorzien is van grote raampartijen die zicht bieden op het Museum van Schone Kunsten. Dankzij deze grote raampartijen geniet het appartement van een zee aan licht.

De keuken is voorzien van een composiet werkblad in marmerlook en is volledig uitgerust: afwasmachine, oven, microgolfoven, kookplaat, dampkap en koelkast.

Via de nachthal bereiken we de slaapkamer die voorzien is van airconditioning. Verder is er nog een tweede slaapkamer, momenteel in gebruik als bureel welke voorzien is van ingemaakte kasten. De nachthal maakt eveneens plaats voor een toilet.

Tot slot is er een badkamer met een wastafel, onderbouwkasten en een inloop regendouche.

Bijzonderheden
 - Moderne visgraatparket
 - TOP-locatie
 - Volledig gerenoveerd met kwalitatieve materialen
 - Privatieve kelderberging (ca. 16m2)

Wilt u elke dag genieten van dit uitzicht?
Contacteer ons dan op het nummer 03.283.51.51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.