Ambiorixlei

Charme villa met vier slaapkamers in een oase van groen.

Deze prachtige woning in hoevestijl is gelegen op een top locatie in hartje Koningshof en is omringd door groen en rust op een hoekperceel van ca 2.000m2.

Via de poort bereiken we een volledig omheinde en zeer goed onderhouden / aangelegde tuin.

U wordt verwelkomd in de ruime lichtrijke inkomhal die beschikt over een marmeren vloer en die via een glazen deur toegang geeft tot de L-vormige leefruimte. Deze geniet van optimaal lichtcomfort en over een panoramisch uitzicht op de tuin. Elementen zoals een kwalitatieve Hongaarsepunt parketvloer, een openhaard en de ingemaakte kastenwand zijn de eyecatchers in de eetkamer en de leefruimte.

De keuken heeft zicht op het groen en is voorzien van alle nodige toestellen van het merk Siemens. Deze is afgewerkt met een stenen werkblad en hier is ook een leuke eethoek voorzien. Via de keuken hebt u bovendien toegang naar de tuin. 

Er is een gelijkvloerse masterbedroom met aansluitend een volledig gerenoveerde badkamer met o.a. inloopdouche, dubbele lavabo en toilet.

Ruim gastentoilet met vestiaire en een dubbele garage met aparte ruimte voor de cv-installatie maken het gelijkvloers compleet.

Op de verdieping zijn er actueel 3 slaapkamers en een op te frissen badkamer, alsook een ruime overloop met maatkasten.

Houdt u van privacy, een eigen parktuin en zoekt u een instapklare woning? Dan bent u aan het juiste adres.
Maak snel een afspraak: 03.283.51.51

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.