Korte Braamstraat

Instapklaar 2slpk app met groot terras.

Wonen vlakbij het kanaal van Schoten en aan het Gemeente park. Dat is genieten van de rust en de groene omgeving met tegelijkertijd een uitstekende verbinding naar het dorp van Schoten en de stad Antwerpen.

Dit lichtrijk appartement kan genieten van ongelooflijk veel lichtinval dankzij een ideale zon-oriëntatie. Het overdekt zuid-gericht terras van ca. 10m2 is tevens onmiddellijk betreedbaar vanuit de leefruimte.

Doorheen het ganse appartement kunnen we kwalitatieve vloeren terugvinden. Zo zijn de leefruimte, inkomhal en beide slaapkamers voorzien van prachtige parketvloer. Wanneer we aan de keuken, de badkamer en het toilet een natuursteenvloer terugvinden.

De keuken is geïnstalleerd met een keramisch kookvuur, een oven, een afwasmachine en een vrijstaande ijskast. Recentelijk heeft deze keuken een volledige make-over ondergaan.

De badkamer biedt het comfort van zowel een bad als een douche, verder vinden we nog een dubbele wastafel met onderbouwkasten. Naast de badkamer vinden we nog een apart toilet met handenwasser terug, alsook een handige wasberging is hier terug te vinden.

Vooraan het appartement bevinden zich de twee volwaardige slaapkamers, waarvan één momenteel in gebruik als dressing/babykamer.

Voor ultiem comfort wordt er u nog een praktische autobox aangeboden aan 18.000 euro.

Bent u ook benieuwd naar dit appartement?
Neem dan snel contact op met ons: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.