Lange Lozanastraat

Tweeslaapkamerappartement met zonneterras vlakbij Markgravewijk.

Zeer licht en ruimtelijk appartement van ca. 109m2 op de tweede verdieping van de residentie “Laloza”. Een realisatie van de hand van de befaamde architect Willy Van Der Meeren en nadien gerenoveerd door het gekende architectenbureau Poponcini & Lootens.

Het appartement is gelegen om de hoek van enkele prachtige parken zoals het Harmoniepark, het Albertpark en het Hof Van Leysen. Winkels zijn op slechts een steenworp verwijderd.

De leefruimte geniet van een natuurlijke lichtinval en is voorzien van een kwalitatieve parketvloer. De aansluitende open keuken beschikt over een kookvuur met dampkap (Bosch), spoelbak, koelkast, vaatwasser en een wijnkoeler. De aparte berging is voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Via kamerbrede schuiframen geeft de keuken rechtstreekse toegang tot het riante terras met zuidoriëntatie.

Achteraan vinden we twee slaapkamers terug die beschikken over een warme parketvloer en ingemaakte kasten. De nachthal maakt verder nog plaats voor een apart toilet en een badkamer bestaande uit een dubbele wastafel met onderbouwkasten, verder een bad en een inloop regendouche met zwart stalen glaswand.

Kelderberging inbegrepen.

Tot slot is er nog de mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats aan 39.000 euro.

Bent u benieuwd en wenst u graag een afspraak?
Wees er dan snel bij en contacteer ons op het nummer 03.283.51.51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.