Hessenstraatje

Trendy loft met terras in het centrum van Antwerpen.

Tussen het Eilandje en de binnenstad vinden we op de bovenste verdieping deze smaakvolle duplex terug. In een quasi privé straat, maar toch omringd door de dynamische activiteit van restaurants, winkels, haven en cultuur.

Bij het binnenkomen van het appartement komen we in de riante leefruimte terecht die beschikt over een kastenwand en een ingebouwd bureel. Aansluitend is er de open keuken die beschikt over volgende toestellen: combi-oven, dampkap, afwasmachine en gasvuur. De moderne en open inrichting geven de loft een ruimtelijk gevoel en zorgt voor een optimaal wooncomfort.

De badkamer is voorzien van een centraal ligbad en een open regendouche. De eikenhouten kastenwand biedt voldoende bergruimte en maakt plaats voor een wasmachine en een droogkast. Vervolgens vinden we een kinderkamer terug die voorzien is van ingebouwde kasten.

Op de duplex verdieping komen we in het tweede gezellige leefgedeelte terecht met stijlvolle gashaard en aansluitend een schitterend ruim terras. De masterbedroom is wederom voorzien van voldoende kastruimte en beschikt bovendien over airconditioning.

Troeven:
 - Schitterende ligging
 - Ruime bergruimte
 - Lift

Mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats aan 40.000 euro.

In een loft wonen waar u zowel de rust als de bruisende stad kan ervaren?
Contacteer ons op het nummer +32 3 283 51 51 om een afspraak te maken

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.