Bouwensstraat

B37 Wonen in de buurt van morgen.

De nieuwbouw realisatie B37 bestaat uit 24 appartementen en 2 penthouses allen met royale terrassen of dakterrassen en ruime autostaanplaatsen. 

Dit residentiële project is gelegen in één van de zijstraten van de Plantin en Moretuslei, vlakbij diverse blikvangers zoals het Centraal Station, de Antwerpse Zoo, de vernieuwde Kievitwijk en het Stadspark. Ook de trendy en bruisende buurt Zurenborg, bekend om zijn art nouveau gebouwen en vele leuke cafés en restaurants, is om de hoek gelegen.

Op gebouwniveau worden zoveel mogelijk duurzame en energiebesparende maatregelen genomen d.m.v. onder meer spouw, vloer- en dakisolatie, isolerende dubbele beglazing en groendaken. De appartementen zelf worden voorzien van een hoogwaardige en kwalitatieve afwerking met vloerverwarming in ieder appartement. Kortom: B37 voldoet aan de norm van de toekomst.

De architectuur is van de hand van BINST architects. De architect heeft de focus gelegd op duurzaam en kwalitatief wonen, in harmonie met de architectuur van de omliggende karaktervolle panden. Niet voor niets staat BINST architects bekend als dé ‘architecten van morgen’.

Als trotse bouwheer van B37 stellen we graag HAEX Bouwonderneming voor. Haex Bouwonderneming is het resultaat van de inzet van drie generaties en is daardoor een betrouwbare partner in de bouwsector.

Wenst u meer te ontdekken samen met onze verkoopadviseurs?
Neem dan nu uw telefoon in de hand en bel 03/283.51.51.

*Wie weet komt ook u in aanmerking voor de belastingverlaging. 6% i.p.V. 21% BTW.
  Vraag ernaar bij onze verkoopadviseurs.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.