Marktplein

KAPELLENHOF | Groene luxe in centrum Kapellen

! OPENDEURDAG WOENSDAG 30/11 VAN 13U00 - 16U00!

! INSTAPKLAAR BIJ AKTE !

Op een unieke locatie in het hartje van Kapellen vinden we dit nieuwbouwproject bestaande uit 53 appartementen waar elke unit beschikt over royale terrassen. Geniet van het bruisende leven op het Markplein, of kom tot rust in je eigen nieuwe comfortzone. Zo veelzijdig was een appartement nog nooit!

Het Marktplein wordt een nieuwe groene long in Kapellen. Een park als achtertuin, heerlijk. Ook bij het ontwerp van de appartementen ging veel aandacht naar groendaken en plantenbakken voor de juiste sfeer te creeëren.

De architectuur is van de hand van Met Zicht op Zee. De architect heeft de focus gelegd op duurzaam en kwalitatief wonen in een groene leefruimte. De architect wil een verrijking geven aan architecturale en stedelijke vraagstukken en een rol opnemen in het debat over onze hedendaagse leefomgeving.

De appartementen varieren van 1 tot 3 slaapkamers en van 58m2 tot 124m2 met terrassen tot wel 56m2. Wees er dus snel bij voor uw droomappartement.

Voor elk appartement is er tevens een autostaanplaats en een berging voorzien, apart aan te kopen.

Met Cordeel als bouwheer van Kapellenhof bent u verzekerd van een duurzaam gebouw met een correcte opvolging tijdens en na uw koopproces.

Wenst u meer te ontdekken samen met onze verkoopadviseurs?
Neem dan nu uw telefoon in de hand en bel +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.