Emiel Banningstraat

Instelprijs: Karaktervol en lichtrijk appartement met terras op ’t Zuid

In de charmante Emiel Banningstraat vinden we het perfecte evenwicht tussen rustig wonen en genieten van het bruisende zuid. Op een steenworp van het Museum Van Schone Kunsten dat eind 2022 eindelijk zijn deuren zal openen, bevindt zich dit instapklare appartement met vele troeven: hoge plafonds, grote raampartijen, authentieke elementen, prachtige voorgevel, zitbalkons aan de voor-en achterzijde, 2 volwaardige slaapkamers, etc...

De slaapkamers zijn bovendien beide voorzien van een balkon waar je van ’s morgens tot kort na de middag kan genieten van de zon. In de nachthal bevindt zich overigens ook een berging die plaats biedt voor een was-en droogmachine. Ook een gastentoilet is hiernaast terug te vinden.

Met een bruikbare woonoppervlakte van ca. 70m2 is dit een ideaal appartement voor eerste kopers, jonge koppels en zelfs voor investeerders. Met de vele ontwikkelingen in en rond het zuid, de aanleg van het gigantische zuiderdokpark en de opening van het museum, is het einde van de opmars van het Zuid nog zeker niet in zicht.

Dit appartement is momenteel verhuurd aan 960 euro per maand.

Wenst u dit appartement graag te bezoeken?
De geafficheerde prijs is een instelprijs, contacteer LISTED voor meer informatie: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.