Dennenlaan

Gerenoveerd appartement in Den Brandt met terras en garagebox

Volledig gerenoveerd (2020) ruim en licht appartement in het groen en vlak bij de stad.

Dit recent gerenoveerd appartement (in 2020) is overgoten met lichtinval dankzij grote raampartijen. Wanneer u het appartement betreedt op de 2de verdieping komt u in de ruime inkomhal terecht, welke voorzien is van een vestiaire, toilet en berging.

De ruime leefruimte op originele parket bevindt zich aan de voorkant van het appartement. De nieuwe open keuken op gietvloer met carrara marmeren tablet voorziet alle nodige luxe en voorzieningen. Achteraan het appartement vinden we 3 slaapkamers terug, 1 van de slaapkamers in nu gebruik als een royale dressing.

Vanuit de hoofdslaapkamer heeft u toegang tot een groot terras over de totaalbreedte van het appartement met de ochtend-middag zon. De badkamer (tevens gerenoveerd in 2020) is voorzien van een grote inloopdouche en een wastafel met onderbouwkasten.  De ecologische boiler die uw warm water registreerd voorziet tevens uw water op basis van uw gebruik.

Een handige berging is inclusief in de prijs, wanneer er in het gebouw een garagebox dient aangekocht te worden aan 15.000 euro.

Park Den Brandt, Nachtegalenpark en Middelheimpark zijn op wandelafstand van dit prachtige pand en de oprit van A12 en E19 zijn letterlijk om de hoek.

Elektriciteit, ramen, verwarming en EPC (148) zijn conform.
In het gebouw zijn het dak, de lift en verwarming recentelijk vernieuwd en conform.

Ziet u uwzelf hier al in wonen?
Aarzel niet om een bezoek in te plannen, bel +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.