Italielei

Kleinschalig nieuwbouwproject waar goed wonen voorop staat – La Dolce Vita

Little Italy is het nieuwste residentieel project op de Italiëlei in Antwerpen met een statige façade rijk aan terrassen en balkons. Achter deze façade vinden we zeven appartementen en één luxe penthouse terug. Alle appartementen zijn voorzien van mooie terrassen en zijn zo ingedeeld voor een optimale woon- en lichtbeleving.

Little Italy is gelegen tussen Park Spoor Noord en ’t Eilandje.
Park Spoor Noord is het grootste park in het stadscentrum van Antwerpen waar u als stadsbewoner uw energie kwijt kan en tegelijk kunt terrassen aan de fonteinen. Heerlijk genieten!

De plek waar de stad en de haven elkaar ontmoeten en waar elke dag een vakantiegevoel heerst? Dat is het hippe Eilandje, het oudste havengebied van Antwerpen.

YD-Projects koos bewust voor deze plek waar groen en water in harmonie samengaan.

YD-Projects begrijpt dat we anders zullen moeten wonen in de toekomst. Daarom kan elke Little Italy bewoner genieten van een gedeelde stadstuin van maar liefst ca. 150m2.

YD-Projects is een ontwikkelaar met een duidelijke visie:
“Het is onze visie en onze passie om uw levenskwaliteit te verbeteren”

Als trouwe partners kan u rekenen op een geweldige architectuur van ENOF Studio en familiebedrijf Van Mol en Zonen die zal instaan voor de bouw van dit prachtig project.

U kan hier van uw appartement een eigen thuis maken. U kiest namelijk zelf hoe uw keuken, badkamer en vloeren er zullen uitzien binnen de vooropgestelde budgetten.

Prijzen vanaf 299.000 euro voor een ruim tweeslaapkamer appartement. (excl. kosten)

Contacteer ons voor een persoonlijke projectpresentatie: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.