Frankrijklei

Gerenoveerd 3slpk appartement in art-deco gebouw

In dit standingvol art-deco gebouw, daterende van 1938, vinden we op de 5de verdieping overkijkend op de stad Antwerpen dit prachtig gerenoveerd appartement terug.

De ganse leien heeft een geweldige metamorfose gekend, tot de prachtige boulevard van vandaag. Residentie Francia is gelegen op wandelafstand van de vele winkels thv de Keyzerlei, de Meir en de shoppingbuurt rondom Hopland en de Schuttershofstraat.

Wanneer men tijdens het weekend lekker kan kuieren aan de Vogeltjesmarkt, kan men tevens genieten van de rust en het groen in het Stadspark. Deze buurt heeft het allemaal!

Zowel het gebouw als het appartement straalt een enorme gezelligheid uit dankzij authentieke elementen. Van de originele liftconstructie tot de prachtige parketten

Het appartement heeft recent een grondige renovatie gekend. Zo is de keuken voorzien van allemaal nieuwe toestellen en in een volledig nieuw jasje gestoken.

De drie volwaardige slaapkamers delen een badkamer welke uitgerust is met een douche in bad, een enkele wastafel met onderbouwkasten en een toilet. In de nachthal vinden we een gastentoilet met handenwasser terug. In deze nachthal vinden we tevens een handige wasberging terug.

Een van onze favorieten plekjes in dit appartement? Naast de keuken vinden we een inpandig balkon terug, ideaal voor een tête-à-tête.

Twee handige kelderbergingen inbegrepen in de prijs.

Bent u ook benieuwd naar de gezelligheid en de sfeer van dit appartement?
Neem contact op met ons voor een bezoek ter plaatse: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.