Mechelsesteenweg

Energiezuinig en uiterst centraal wonen in Antwerpen.

Project M is een super energiezuinige nieuwbouw op de Mechelsesteenweg. Dé opportuniteit voor wie mobiliteit en duurzaamheid belangrijk is! Met winkels, scholen, horeca, parken en het Sint-Vincentiusziekenhuis om de hoek is Project M de juiste keuze voor uw nieuwbouwappartement.

In uw achtertuin vindt u zowaar 3 groene parken. Zowel te voet als met trams 7 en 15 bent u zo in het Koning Albertpark, Stadspark en het Harmoniepark. Voor een frisse neus hoeft u dus echt niet ver te lopen.

Het hart van de stad kan u ook gemakkelijk te voet bereiken. Op amper 7 minuten wandelen bent u in de Leopoldstraat en bereikt u de Oude Vaartplaats, voor uw wekelijkse afspraak op de Vogelenmarkt in het weekend.

Kies uit 39 appartementen met vloerverwarming, bestaande uit 1 of 2 slaapkamers én met een ruime stadstuin op het gelijkvloers of een terras op de verdiepingen. U kan het appartement naar keuze laten afwerken binnen de voorziene budgetten. Ondergrondse fietsenbergingen en autostaanplaatsen zijn apart te koop.

Alle appartementen zijn voorzien van de laatste isolatienormen en worden gebouwd volgens de BEN-norm, max. E30. Dit garandeert u een laag energieverbruik, een lagere energiefactuur en een hoger comfort door minder energieverlies.

1-slaapkamer appartementen vanaf 199.500,- euro
2-slaapkamer appartementen vanaf 235.000,- euro
Penthouses vanaf 310.000,- euro
Prijzen zijn excl. aankoopkosten.

Voor meer informatie en voor een afspraak contacteer ons: 03.283.51.51

#LISTEDORYOUMISSEDIT

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.