Hoogstraat

Duplex penthouse met giga terras centrum A

Subliem duplexappartement van ca. 197m² met riant dakterras in de drukbelopen Hoogstraat in het hartje van Antwerpen. Vele restaurantjes, cafeetjes en winkels maken van deze locatie een bruisende buurt waar altijd wel iets te beleven valt. Bovendien garanderen verschillende invalswegen een vlotte bereikbaarheid, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer.

Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping van een prachtig gerenoveerd historisch gebouw met binnentuin. Het appartement straalt pure klasse uit en is op zijn minst gezegd uiterst stijlvol ingericht.

Het appartement is niet alleen luxueus ingericht, overal vinden we kwalitatieve inbouwkasten terug.
Van vestiaire aan de inkomhal, tot de prachtige keuken en tot de slaapkamers.

Vanuit de leefruimte heeft men toegang tot de halfopen keuken welke voorzien is van hoogwaardige toestellen: vaatwasser, koelkast, diepvriezer, inductie kookvuur, hetelucht oven, microgolfoven en een warmhoudschuif. De eye-catcher? De gezellige zithoek met gashaard met zicht op de Schelde en Sint-Jansvliet.

Naast de keuken vinden we nog een handige wasberging terug.

Verder maakt dit appartement plaats voor drie slaapkamers.
De masterbedroom beschikt over een ensuite badkamer in marmer voorzien van een douche in bad, dubbele wastafel en een toilet.
De twee overige slaapkamers delen een uitgeruste badkamer.

Via de stalen trap bereikt u de dakverdieping. Hier is het werkelijk zalig genieten van alle rust. Een gezellige zithoek met TV en koelkast is volledig omgeven met grote raampartijen die rechtstreeks uitgeven op het riante dakterras van ca. 74 m². Een buitendouche, aparte bergruimte en de groene decoratie met automatisch sproeisysteem doen u baden in luxe. Als kers op de taart heeft u een adembenemend uitzicht op het historisch centrum van Antwerpen, met de Kathedraal, de Boerentoren en de Schelde als blikvangers.

Bovendien is een private kelderberging reeds inbegrepen in de prijs.
Een grote autostaanplaats en een staanplek voor een kleine stadswagen aan te kopen aan 60.000 euro in totaal.

Benieuwd naar deze penthouse?
Contacteer ons voor een bezoek: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.