Jordaenskaai

Klasse appartement met magnifiek uitzicht aan de Scheldekaaien

Bent u opzoek naar een prachtig duplexappartement met een subliem uitzicht? Dan is dit zeker iets voor u!

Dit luxueus duplexappartement met twee ruime terrassen is gelegen op een prachtige locatie. De culinaire en hype hotspots, mooie wandelpaden langs de Schelde en nabij de oude stad maken de locatie compleet. Bovendien garanderen verschillende invalswegen een gemakkelijke bereikbaarheid met zowel de wagen als het openbaar vervoer.

Dit fenomenaal duplexappartement van liefst ca 146 m2 is gelegen op de 2e en 3e verdieping. Het is terug te vinden in het unieke project “De vier schaar” dat gerealiseerd werd door Binst architecten.

Bij het betreden van het appartement wordt men onmiddellijk verrast door de ruime woon- en eetruimte die enorm veel lichtinval bevat. Het riante terras van ca 15 m2 met een prachtig panoramisch uitzicht op de Schelde springt ook meteen in de kijker.

Verder beschikt het appartement over een prachtig afgewerkte Bulthaup keuken, gekozen met oog voor detail. Van de kwalitatieve ingemaakte kasten tot de elektrisch verschuifbare koelkast en de hoogwaardige toestellen die gebruikt werden van o.a. Gaggenau en Miele. Dit buitengewoon appartement straalt pure klasse uit!

Er werd plaats gemaakt voor 2 ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer is voorzien van een dressing en geeft samen met de tweede slaapkamer toegang tot het terras achteraan. Verder beschikt het appartement nog over een uitgeruste badkamer met ruime inloopdouche, apart toilet, ruime berging en praktisch ingemaakte kasten in de hal.

Het project is uitgerust met een ruime ondergrondse parking, er kan optioneel een zeer brede parkeerplaats bij aangekocht worden voor 45 000 euro.

Voor meer informatie of een bezoek contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.