Zendelingenstraat

Gerenoveerd appartement met terras in charmante buurt van Borgerhout

Bent u op zoek naar een karaktervol appartement met buitenruimte?
Dan is dit appartement beslist iets voor u.

Dichtbij de Roma vinden we deze nieuwe trendy wijk van Borgerhout terug. Het Openbaar vervoer en bereik naar de uitvalswegen zijn hier uitstekend.

Het appartement bevindt zich in een recent gerenoveerd gebouw.

U zal werkelijk omvergeblazen worden van het ruimtelijk gevoel in dit appartement en de mooie lichtinval. Hoge plafonds, kamerhoge ramen en een fijne afwerking zetten de toon hier.

Doorheen het ganse appartement vinden we een prachtige lichte parket terug die in harmonie samengaat met de moderne keuken en badkamer. De keuken van keukenbouw en schrijnwerkerij “Thys” is voorzien van alle gebruiksgemakken en is zo geplaatst voor optimaal gebruik van de ruimte.

In de nachthal vinden we eerst de master bedroom terug. Verder op de gang een apart gastentoilet en de badkamer met een mooie afgewerkte inloopdouche. Op het einde van dehal vinden we een extra slaapkamer terug die ook pertfect dienst kan doen als kantoor.

Het appartement is voorzien van een handige kelderberging en de gemeenschappelijke kosten in het gebouw zijn relatief zeer laag gezien er geen syndicus nog een lift in het gebouw is.

De ultieme troef van dit appartement? De leuke inpandige buitenruimte waar men volop kan genieten!

Kom alles samen met ons verder ontdekken!
Contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.