Amerikalei

Neoclassicistisch gebouw op 't Zuid: vergunning voor kantoor + 3 appartementen

Momenteel is deze woning gekend als een kantoorgebouw, recent is er een vergunning uitgereikt voor een gelijkvloers kantoorgebruik en 3 appartementen.

Onmiddellijk bij het binnenkomen zal u de hoge plafonds en authentieke afwerking opvallen; marmeren vloeren, muur en plafondafwerking en glaswerk.

De volledige oppervlakte van het perceel is bebouwd, waardoor de gelijkvloerse verdieping over een royale open ruimte beschikt. In deze ruimte heeft men airco voorzien.

Verder vinden we op deze verdieping een kantoorruimte terug, welke uitgeeft op het achtergebouw, en een kantoorruimte aan de straatkant. Het ruimtegevoel van de kamers worden benadrukt door een plafondhoogte van meer dan drie meter hoog. De kantoorruimtes hebben originele elementen zoals; een parketvloer in goede staat, elks een schouwelement en plafondafwerking.

Op de eerste verdieping vinden we opnieuw twee kantoorruimtes terug. Vanaf deze verdieping hebt u aan de voorzijde een prachtig zicht over de Leien en het Justitiepaleis. Verder vinden we nog op deze verdieping een toilet met handenwasser terug, alsook een kitchenette vinden we hier terug.

Boven deze verdieping zijn de ruimtes gescheiden, hierdoor krijgen we vier kantoorruimtes. Ook op dit verdiep is sanitair aanwezig.

De bovenste verdieping beschikt over twee royale ruimtes.

Een gebouw met grandeur en een prachtige uitstraling op een uitstekende locatie wat betreft bereikbaarheid.

Zoekt u een leuk kantoor op 't Zuid of een leuk project?
Vraag naar de vergunde plannen en naar een bezoek.
Contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.