Molenstraat

Uniek herenhuis in residentiële buurt, Harmoniewijk

Wonen in een prachtig herenhuis in een mooie en hippe buurt? Dit vindt u in de Molenstraat in de Harmoniewijk. Op wandelafstand tal van trendy restaurantjes, cafeetjes, winkels, scholen en openbaar vervoer. Het prachtige Harmoniepark is hier natuurlijk niet weg te slaan!

Dit uniek herenhuis heeft een oppervlakte van ca. 272 m2 met een riante stadstuin van ca. 90 m2. Heerlijk genieten van uw zuid-west georiënteerde tuin begint vanaf nu!

Bij het betreden van deze prachtige woning vallen de hoge plafonds, grote raampartijen en een overvloed aan lichtinval meteen op. De ruime leef- en woonruimte vormen samen een mooi geheel met de keuken. De keuken geeft toegang tot de riante tuin, de inkomhal en de leefruimte. De lichtbeleving in de keuken is ongelooflijk, mededankzij het leef- en kookeiland zal deze ruimte uw favoriete plek in de woning zijn.

Dit charmante herenhuis beschikt over 4 ruime slaapkamers, waarvan momenteel één in gebruik als dressing.

Op de eerste verdieping vinden we de hoofdslaapkamer met riante dressing terug. Vanuit de dressing heeft men toegang tot een geweldige veranda. Heerlijk voor een boek te lezen of om gewoonweg weg te dromen.

De volgende verdieping beschikt over de royale slaapkamer met naastliggend een prachtig afgewerkte badkamer. Deze is voorzien van een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en onderkasten. 

De laatste verdieping is voorzien van de derde slaapkamer met naastliggend een ruime badkamer. Een leuke extra, de mezzanineverdieping die voor extra opbergruimte zorgt.

Dit uitzonderlijk mooi herenhuis is ook volledig onderkelderd, weer een pluspunt.

Huurovereenkomst van twee staanplaatsen op ca. 20m over te nemen.

De buitengewone grote ruimtes, riante tuin en prachtige veranda maken van dit herenhuis het unieke pareltje van de stad!
Laat deze buitenkans u niet voorbijgaan en contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.