Frankrijklei

Gerenoveerd 3slpk appartement in art-deco gebouw

Wilt u wonen in hartje Antwerpen waar alles op wandelafstand gelegen is? Dit kan in de bekende Frankrijklei!

In dit standingvol art-deco gebouw, daterende van 1938, vinden we op de 4de verdieping overkijkend op de stad Antwerpen dit prachtig gerenoveerd appartement terug.

De ganse leien heeft een geweldige metamorfose gekend, tot de prachtige boulevard van vandaag. Residentie Francia is gelegen op wandelafstand van de vele winkels thv de Keyzerlei, de Meir en de shoppingbuurt rondom Hopland en de Schuttershofstraat.

Wanneer men tijdens het weekend lekker kan kuieren aan de Vogeltjesmarkt, kan men tevens genieten van de rust en het groen in het Stadspark. Deze buurt heeft het allemaal!

Zowel het gebouw als het appartement straalt een enorme gezelligheid uit dankzij authentieke elementen. Van de originele liftconstructie tot de prachtige parketten.

Het appartement heeft recent een grondige renovatie gekend. Zo is de keuken voorzien van allemaal nieuwe toestellen en in een volledig nieuw jasje gestoken. De badkamer en douchekamer zijn ook tot in de puntjes afgewerkt.

In dit prachtig appartement komt men binnen in de inkomhal met mooie ingemaakte kasten. Bij het betreden van riante leef- en woonruimte wordt men meteen verrast door enorm veel lichtinval en het mooie uitzicht over de stad. 

Dit charmant appartement van ca. 150 m2 beschikt over 3 ruime slaapkamers. De gerenoveerde badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel, ingemaakte onderbouwkasten, een handdoekverwarmer en toilet.

In de nachthal vinden we een gastentoilet met handenwasser terug. In deze nachthal vinden we tevens een handige douchekamer terug. Deze beschikt over een ruime inloopdouche en een wastafel met onderbouwkasten.

Een handige kelder- en fietsenbergingen inbegrepen in de prijs.

Bent u ook benieuwd naar de gezelligheid en de sfeer van dit appartement?
Neem contact op met LISTED voor een bezoek ter plaatse: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.