De Vrierestraat

Stijlvol wonen op ’t Zuid thv Marnixplaats

Wilt u ook stijlvol wonen op de meest hippe plek van Antwerpen?
Dit appartement biedt met zijn ca. 80m2 woonoppervlakte het ideale appartement voor de echte citylover.

In een authentieke herenwoning, ter hoogte van de Vrierestraat en de Marnixplaats, vinden we op de eerste verdieping dit net gerenoveerd appartement terug. Afgewerkt met een oog voor detail en design, dit appartement is tot in de puntjes verzorgd.

De lichtrijke leefruimte geniet van een prachtige ochtendzon, de ongelooflijke lichtinval in deze ruimte en het ganse appartement overigens is te danken aan de mooie plafondhoogte.

De nagelnieuwe keuken heeft een sterk karakter die prachtig samen gaat met de visgraatparketvloer. Alle toestellen zijn van gekende merken en is er gekozen geweest voor energiezuinige toestellen. Wederom een keuze naar kwaliteit. Voor uw gemak zijn er aansluitingen voorzien voor een wasmachine en/of droogkast, mooi weggeborgen in de kolomkast.

Twee volwaardige slaapkamers delen een prachtige badkamer, in de trend van vandaag “Microtopping”. In de badkamer heeft men gekozen voor zachte kleuren die samengaan met de warme kleur van de onderbouwkast. Hier heeft men twee wastafels voorzien en een grote inloopdouche. De gouden messing kranen zijn ook weer net dat tikkeltje meer. De badkamer maakt tevens plaats voor een hang-wc.

Vanuit de nachthal hebben we toegang tot een plat dak, volledig voorzien van een houten bevloering en een in staal vervaardigde ballustrade.

Meer opbergruimte nodig? In de inkomhal vinden we een handige vestiaire terug en in de kelderverdieping een privatie opbergruimte.

Bent u ook benieuwd naar dit appartement?
Neem contact op met ons: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.