Leopoldslei

Mooi en luxueus wonen in Brasschaat

Bent u op zoek naar een instapklare woning met een gemakkelijke te onderhouden tuin?
Dan is dit beslist iets voor u.

Met een centrale ligging, op wandelafstand van het centrum van Brasschaat en toch mooi groen is dit een uitgelezen kans. De woning werd recent volledig gerenoveerd en volgt de laatste nieuwe trends.

De ganse woning geniet van prachtige lichtinval dankzij grote raampartijen, de raampartijen in de leefruimte zorgen voor een aangenaam binnen-buiten gevoel.

De keuken is voorzien van kwalitief afwerkingsmateriaal en - toestellen. Vanuit de keuken heeft toegang tot een handige bijkeuken/wasruimte. Aansluitend toegang tot de garage.

De eerste verdieping maakt plaats voor twee volwaardige slaapkamers met ingemaakte kasten. Voor de masterbedroom is er een badkamer voorzien met een ligbad, een grote wastafel met onderbouwkasten en een toilet. De kinderbadkamer is voorzien van een grote inloopdouche, een wastafel en een toilet.

Momenteel is de tweede verdieping in gebruik als zolder/opbergruimte. Deze kan mits enkel werken omgetoverd worden tot een extra slaapkamer(s).

Men zoekt meer dan ooit tevoren naar woningen die volledig instapklaar zijn, deze woning biedt dit aan en zo veel meer. Zo is er een elektrische laadpaal voorzien, domotica, een alarmsysteem en camerabewaking.

Bent u ook benieuwd naar deze woning?
Contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.