Kattendijkdok-Westkaai

Wonen met zicht vanop het Eilandje op Antwerpen

Het oudste havengebied van Antwerpen, ’t Eilandje, heeft doorheen het ganse jaar zowel een vakantie als thuisgevoel. Door water omgeven en toch op 5 minuten in het centrum van ’t Stad. Wat wil je nog meer?

Op de 14de verdieping van residentie “Westkaai 91” bevindt zich dit recent appartement van ca. 85m2. Het appartement straal sereniteit en luxe uit. Doorheen het ganse appartement vinden we een hoogkwalitatieve parketvloer terug en maakt plaats voor prachtige ingemaakte kasten.

Wanneer we in de leefruimte terechtkomen zal u omvergeblazen worden van de magnifieke zichten over de Scheldebocht en de stad Antwerpen. Unieke zichten over unieke locaties, vanop het terras welke toegankelijk is vanuit de leefruimte.

De op maat gemaakte keuken is hyper geïnstalleerd en voorzien van toestellen van het merk Miele. Achter een blinde wand vinden we een handige berging terug welke voorzien is van aansluitingen voor een wasmachine en droogmachine en een kastenwand met oven en warmhoudlade.

Twee volwaardige slaapkamers delen een prachtige badkamer voorzien van een inloopdouche en een lavabomeubel voorzien van Vola inbouwkranen.

Kelderberging inbegrepen in de prijs.

Aankoop van een ondergrondse autostaanplaats aan 39.000 euro en een XL autostaanplaats aan 59.000 euro (mindervalide).

Je eigen uitkijkpost over de stad Antwerpen en de Schelde?
Dit appartement op de 14de verdieping heeft de meest fenomenale zichten.
Kom deze samen met ons ontdekken, contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.