Coquilhatstraat

Prachtig herenhuis op toplocatie ’t Zuid

Op zoek naar een kwalitatieve herenwoning op ’t Zuid in Antwerpen?

Deze woning is recent volledig gerenoveerd met een oog voor duurzaamheid, detail en met oog voor design. Zo zijn alle  tussenvloeren zijn voorzien van OSB met kruk voor een geluidsdempend resultaat.

Ongetwijfeld is de lichtrijke living, en open keuken met directe toegang tot de zonnige stadstuin, dé ontmoetingsplek in deze woning. Alle kasten in heel de woning zijn op maat gemaakt. Zo zijn de livingwanden voorzien van eikvineer en het keukeneiland voorzien van een white poly marmersteen.

Domotica is voorzien in heel de woning en geconnecteerd met uw mobiel voor een handige bediening vanop afstand. De verlichting is overigens dimbaar.

Zowel de gelijkvloers als de bovenverdiepingen zijn voorzien van thermostaten zodat u uw ideale temperatuur per verdiep kan instellen. Zowel de master bedroom als de gastenkamer zijn voorzien van airconditioning.

De woning biedt 3 volwaardige slaapkamers aan, waarvan de master-bedroom voorzien is van een walk-in dressing en badkamer. Ook de gastenkamer bovenaan is voorzien van een badkamer met inloopdouche.

Bijzonderheden:
- Top ligging;
- Veel lichtinval;
- Piekfijne totaalrenovatie, instapklaar;
- Kwalitatieve parketvloeren;
- Aangename buitenruimte, west georiënteerd.

Wenst u een bezoek te doen aan deze parel? Contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.