Kasteelstraat

Instapklare karaktervolle woning met groot zonneterras en parkeergarage.

Bent u opzoek naar een gezellige en karaktervolle woning met een leuke buitenruimte en een garage op een gunstige locatie in Sint-Niklaas? Dan is dit huis zeker iets voor u!

Bij het binnenkomen van het huis vinden we langs de linkerkant rechtstreekse toegang tot de inpandige garage die overigens ook veel opbergruimte biedt.

Via de linkerdeur in de inkomhal betreden we de leefruimte die via een lichtkoepel boven de eetruimte over veel zeer veel licht beschikt. De leefruimte / eetruimte is tevens ook voorzien van een gashaard.

Aanlsuitend in een L vorm op de leefruimte vinden we de keuken terug die voorzien is van alle nodige toestellen. Hoewel de keuken perfect functioneel is, kan deze mits enkele kleine werken ook nog fijn opgefrist worden. Ook vanuit de keuken kunnen we rechtstreeks naar de garage.

Op de eerste verdieping vinden we de badkamer, hoofdslaapkamer en zowel een inpandig als uitpandig terras terug. Deze terrassen zijn de ideale ruimtes om doorheen heel het jaar terug te trekken en volledig tot rust te komen.  

Op de bovenste etage van de woning vinden we tenslotte nog een 2e volwaardige slaapkamer terug.

Voor meer informatie of een bezoek contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.