Oude Waag

Unieke Duplex met waanzinnig dakterras in hartje Antwerpen.

Een gezellige get-together met 10 vrienden op een dakterras in de historische kern van Antwerpen? Het kan!

Deze woning met authentiek karakter bevindt zich op een boogscheut van de Kathedraal en de Melkmarkt. Charme van de binnenstad zal hier zeker niet ontbreken!

Bovendien is de woning gelegen in een autoluwe straat met alle hippe plekjes van 't Stad op wandelafstand!

Deze duplex bevindt zich op de 3e verdieping. Op het onderste verdiep bevindt zich het slaapgedeelte waar we 2 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en toilet terugvinden.

Op de bovenste verdieping heb je de zeer ruime leefkamer met een open keuken. Hier vinden we een plafondschildering terug van één van de meest opkomende kunstenaars in Antwerpen “Charlotte De Cock”.

Achteraan de leefruimte heb je nog een extra berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Een aparte trendy ijskast wordt ook reeds voorzien.

In diezelfde leefruimte kome je via een vaste trap op het gigantische dakterras met prachtig zicht op de iconische kathedraal en de historische daken van de buurt. Werkelijk een droom om hier tijdens de zomeravonden met familie of vrienden te kunnen vertoeven.

De mooie parketvloeren en de bakstenen muren creëren een perfecte mix tussen industrieel en rustiek. Op deze locatie in de oude stadkern geeft dit werkelijk een exceptioneel gevoel.

Lage algemene kosten worden overigens gegarandeerd gezien er geen lift en geen syndicus in het gebouw is.

Bent u benieuwd naar dit appartement?

Contacteer LISTED dan vandaag: +32 3 283 51 51

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.