Statiestraat

Gerenoveerde stijlvolle penthouse met geweldig dakterras

Deze parel gelegen aan het Berchem station bevindt zich op de tweede en bovenste verdieping van een totaalrenovatieproject. Het gebouw bestaat uit 2 appartementen en handelsruimte op de gelijkvloers en werd recentelijk van kop tot teen onder handen genomen. Dankzij deze grondige renovatie, alsook de zuid oriëntatie van de woning, zal het energieverbruik zeer beperkt zijn.

Bovendien zal de praktische indeling van het appartement zorgen voor een optimaal wooncomfort. Vanuit de inkomhal kan men langs de originele glazen deuren rechtstreeks naar de grote leefruimte met de keuken ensuite. De keuken is geïnstalleerd met een combi-oven, koelkast -diepvriescombinatie, vaatwasapparaat en een inductie-kookplaat.

De leefruimte heeft dankzij grote raampartijen een overvloed aan licht en ruimte gevoel. De trap geef toegang tot de grote troef van dit appartement: het gigantische zuid-oost georiënteerd terras. Hier zal u ongetwijfeld mooie dagen en avonden spenderen met vrienden en familie. Dé ideale ontmoetingsplek voor in de zomer!

Via de nachthal komen we bij de twee slaapkamers terecht. De hoofdslaapkamer is voorzien van een inmaakkast en geeft toegang tot een balkon.

De badkameris ingericht met een grote inloopdouche met glazen wand en een wastafel voorzien van extra bergruimte. Verder vinden we in de nachthal een gastentoilet terug, met een handenwasser.

Wenst u graag een bezoek voor dit pand?

Contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.