Koolkaai

Ruime duplex penthouse met prachtige zichten op de schelde

Wonen in een van de leukste buurten van 't stad? Het Eilandje is de plek waar jong en oud gezellig kunnen vertoeven aan de prachtige dokken en de vernieuwde Kaaien. Het huisvest toprestaurants, delicatessenwinkels en supermarkten allemaal op wandelafstand.

Deze prachtige penthouse met een gigantisch zuidgericht terras is een must see! Het pand is gelegen op het 5e en 6e verdieping aan een rustig pleintje aan de Koolkaai. Aangezien deze net niet aan de drukke straat van de kaaien ligt, geniet je van rust bovenop 24/7 prachtige zichten.

De lift voor deze penthouse stopt zowel op het 5e als het 6e verdiep. Op het 5e verdiep vind je de leefruimte met een haard, slaapkamer, badkamer en toilet. Wanneer je naar boven gaat via de draaitrap of lift kom je uit aan de keuken met lichtinval van boven en zijkant. Hieraan grenst het gigantische terras, ca 30m2, wat een unicum is in deze buurt. Ook op het bovenste verdiep is een aparte berging en aan de achterkant nog een slaapkamer, badkamer en apart toilet. 

Het volledige appartement heeft een moderne, minimalistische stijl waardoor het een plezier is om in te wonen!

Wenst u meer informatie of een persoonlijk bezoek?
Contacteer LISTED Property +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.