Braziliestraat

Luxueuze penthouse met grote terrassen in nieuwbouwproject

Bent u op zoek naar een nieuwbouwappartement waar u onmiddellijk kunt intrekken?
Dit appartement is tot in de puntjes afgewerkt en klaar voor de eerste bewoner te ontvangen.

Het Eilandje is de plek waar jong en oud gezellig kunnen vertoeven aan de prachtige dokken en de vernieuwde Kaaien. Het huisvest toprestaurants, delicatessenwinkels en supermarkten allemaal op wandelafstand.

Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van een kleinschalig nieuwbouwproject. Het appartement heeft ca. 85m2 bewoonbare oppervlakte en vooral veel lichtinval. Hier wordt wonen plezant!

Aangezien het een nieuwbouwappartement betreft bent u ook zeker van lagere energiefacturen, dat is natuurlijk ook plezant!

1 slaapkamer met aparte dressing en een prachtige uitgeruste badkamer, voorzien van een inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en onder- en bovenkasten.

De open keuken heeft als waanzinnige feature een dubbele hoogte te hebben. In de keuken kan je familie en vrienden uitnodigen aan het kookeiland dat ook fungeert als apero plek. De keuken heeft als leuke extra nog een aansluitend Oost-georiënteerd terras.

De leefruimte strekt over de bovenste verdieping welke uitkomt op een West-georiënteerd terras.

Doorheen het ganse appartement vinden we kwalitatieve materialen terug, zo zijn de eye catchers een prachtige parketvloer, design tegels in de natte ruimtes etc…

Mogelijkheid aankoop aan 6% BTW.

Benieuwd naar dit appartement?
Contacteer LISTED vandaag: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.