Lange Elzenstraat

Prachtig gerenoveerd herenhuis met grote groene stadstuin

Deze karaktervolle woning onderging een totaalrenovatie waarbij er voor zeer mooie en hoogwaardige materialen werd gekozen.
Een woning waar je merkt dat er met passie en vakmanschap aan gewerkt is.

De achterzijde werd volledig opnieuw ontworpen en werd voorzien van grote raampartijen.
De koper van dit huis zullen dus kunnen genieten van de eerste bewoning. Quasi een nieuwbouw gevoel met een karaktervolle touch eraan..

Deze charmante woning is gelegen in het hippe 2018 nabij het “Hof Van Leysen”,  aan het “Nieuwe Zuid” tussen de Markgrave en de Harmoniewijk. De Singel is om de hoek en je geniet van een vlotte bereikbaarheid via goede in-en uitvalswegen.

Via de moderne inkom kom je terecht in de ruime woonkamer. Aansluitend bevindt zich een lichtrijke keuken met eiland voorzien van hoogwaardige Bosch toestellen en een kookgasvuur. Via een gigantisch schuifraam loop je verder naar de gezellige grote tuin met terras en veel groen. Verder bevindt zich op het gelijkvloers een aparte WC en een trap die leidt naar een volledig vernieuwde en droge kelder (45m²).

Via de eiken trap kom je op het 1e verdiep, daar bevindt zich de master bedroom.

Op hetzelfde verdiep vinden we verder een ruime badkamer met een vrijstaand bad en een inloopdouche.  Alle muren zijn hier voorzien van microtopping.

Op het tweede en bovenste verdiep tref je verder nog 2 ruime slaapkamers.

Deze ideale gezinswoning werd voorzien van zonnepanelen en resulteert zo in een zeer gunstige EPC labe B, wat overeenstemt met een lage energiekost.

Ziet u zichzelf hier wonen en wenst u deze parel te ontdekken?

Contacteer LISTED voor een persoonlijke rondleiding +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.