Italiëlei

Gerenoveerd 3slpk appartement met 2 terrassen

Dit volledig gerenoveerde appartement met 3 slaapkamers bevindt zich op een centrale locatie tussen het eilandje en de Meir, in het hart van de stad. Belangrijke toegangswegen en gezellige horecagelegenheden liggen op loopafstand.

Dit lichtrijke appartement is recent volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen en bevindt zich op de tweede verdieping van een goed onderhouden gebouw.

Bij binnenkomst is er een hal met een vestiairekast en een gastentoilet.

Aan de voorzijde is de lichtrijke woonkamer voorzien van elektrische screens en heeft een leuk contact met de open keuken. Deze keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een koelkast, aparte vriezer, vaatwasser en inductiekookplaat. Leuke afwerking van de keuken is ongetwijfeld het prachtig granieten werkblad. Aan de keuken vinden we een bergkast met aansluitingen voor een was- en droogmachine, super handig.

De nachthal brengt ons tot de drie ruime slaapkamers die allemaal voldoende ruimte bieden voor een tweepersoonsbed. Deze slaapkamers delen een volledig uitgeruste badkamer. De eerste slaapkamer heeft een inpandig terras. De hoofdslaapkamer heeft elektrische rolluiken en opnieuw een tweede terras, dat veel privacy biedt.

Op de gelijkvloerse verdieping vinden we de parking terug, waar de mogelijkheid is een overdekte autostaanplaats aan te kopen aan 30.000.

Belangrijk:
 - EPC is nog van voor de renovatie
 - Nieuwe ketel en garagepoort

Dit appartement is prachtig gerenoveerd, hier kan u zo intrekken.

Bent u benieuwd?
Contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.