Waalsekaai

Luxueus wonen aan de Gedempte Zuiderdokken.

Wonen in The Factory is wonen op het échte Antwerpse Zuid, aan de iconische Gedempte Zuiderdokken met hun rijkelijk gevulde geschiedenis en mooie pakhuizen. Een prachtig gebouw dat in 1902 ontworpen werd door Frans Seroen en vandaag, met oog voor hedendaagse luxe, hertekend werd door Conix RDBM architects. Deze hertekening gebeurde op basis van de laatste woontrends en met respect voor het historische en authentieke karakter van het pand.

Het gerenoveerde gebouw omvat vier luxe appartementen met ruime terrassen en een luxueuze penthouse met dakterras. Met aan de voet van het gebouw het nieuw aan te leggen park “Dok Zuid”, beschikt ieder appartement over een groen uitzicht. 

Elk appartement zal worden bekroond met een BEN-certificaat, waarbij de rijke geschiedenis van het gebouw naadloos samensmelt met een toekomst vol duurzaamheid. Onder het complex bevinden zich royale parkeerplaatsen in de bestaande kelder, evenals voldoende ruimte voor fietsenstallingen.

De gelijkvloerse verdieping maakt plaats voor een commerciële aangelegenheid. 
Hier mag geen horeca worden uitgebaat.

Een parkeerplaats is apart aan te kopen. Informeer hier naar.

Wenst u meer informatie over het project of een afspraak: contacteer ons op 03 283 51 51  of via info@listedproperty.be.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.