Begijnenvest

Instapklare gelijkvloers duplex met riante stadskoer en grote garagebox op ‘t Zuid

Charmant twee slaapkamer duplexappartement met groene stadskoer op de leukste plek van het Stad, ’t Zuid. Vele cafeetjes, restaurantjes en winkels maken van deze ligging een bruisende buurt waar altijd iets te beleven valt.

Dit prachtig duplexappartement met een oppervlakte van ca. 102 m2 bevindt zich op de gelijkvloers van een gebouw dat 7 jaar geleden volledig werd gerenoveerd.

Bij het binnenkomen van het appartement komen we in de zeer ruime keuken met keukeneiland dat voorzien is van alle gebruikelijke toestellen en een bijkeuken waar tevens aansluitingen voorzien zijn voor wasmachine en droogkast.

De keuken kijkt uit op de prachtige ruime stadskoer waar je van 13u tot 16u00 van de volle zon kan genieten. De ramen van de keuken naar de stadskoer kunnen volledig opengezet worden waardoor dit de place-to-be zal zijn tijdens leuke zomeravonden met vrienden en/of familie.

Grenzend aan de keuken vinden we achter de hoek een ruime living terug die plaats biedt voor een grote eettafel en een groot salon.

Bovenaan het duplex appartement bevinden zich 2 ruime slaapkamers die beiden uitgeven op de badkamer die voorzien is van dubbele lavabo, ruime opbergkasten en een grote inloopdouche.

Vaste kosten zijn zeer laag in dit complex aangezien er geen syndicus, geen lift is en alle meters aparts zijn.

Verder beschikt dit appartement over een kelderberging en wordt het appartement samen met een aansluitende garagebox voor 55.000€ aangeboden die zowel veel ruimte biedt voor opberging als voor een grote wagen.

Wacht niet om uw bezoek in te plannen voor dit leuk pareltje!

Contacteer LISTED voor een bezoek: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.