Diercxsensstraat

Gerenoveerde woning met 5slpks en 3bks met prachtige tuin

Dit prachtig huis is gelegen in een rustige buurt nabij het bruisende Zuid, achter den Bell in Antwerpen. Hier beschikt men over een vlotte verbinding met zowel het openbaar vervoer, fiets als auto. Op wandel afstand vindt u tal van leuke cafétjes, restaurantjes en supermarkten terug.

Deze prachtige design woning heeft van a tot z een volledige energetische renovatie ondergaan met een e-pijl van 119 kWh/jaar. De woning heeft een oppervlakte van maar liefst ca.276 m2.

Op het gelijkvloers is er plaats gemaakt voor een ruime leefruimte met een volledig ingerichte openkeuken met veel lichtinval. De échte troef van deze woning; u kan buiten optimaal genieten dankzij de zuidgerichte riante tuin met aangelegd terras.

Op de tussenverdieping vindt u een zeer ruime bureauruimte terug met ingemaakte kasten.

Als we verdergaan naar de eerste verdieping, vinden we hier de masterkamer terug met ensuite badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en apart toilet. Bovendien is hier nog een ruime dressing met ingemaakte kasten.

De 3e en 4e slaapkamer vindt u op de tweede verdieping terug. Hier is ook een badkamer voorzien met dubbele wastafel, inloopdouche en aansluiting voor was- en droogkast.

Op de derde verdieping is de 4e slaapkamer voorzien.
Nog een grote troef aan de woning, op de bovenste verdieping is er plaatsgemaakt voor een studio met ensuite badkamer, toilet en er is een aansluiting voorzien voor nog een keuken.

Benieuwd?
Contacteer LISTED vandaag voor een bezoek: +32 3 283 51 51.-

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.