Falconplein

Totaalrenovatie, 2slpk appartement met terras, aan het Eilandje/Universiteitsbuurt

Ontdek de perfecte uitvalsbasis om te genieten van al het moois dat deze bruisende locatie  te bieden heeft!

Dit prachtig gerenoveerde appartement, badend in natuurlijk licht, wacht op jou aan de rand van het levendige Eilandje. Stel je voor: een bezoek aan het indrukwekkende MAS museum, ontspannende wandelingen langs de schilderachtige jachthaven en heerlijke diners in gezellige restaurants, dit alles op slechts een steenworp afstand.

Geniet van de moderne luxe van dit appartement op de eerste verdieping, met een royaal bruto bewoonbare oppervlakte van ongeveer 81 m² en een prachtig overdekt terras van 10 m². Of je nu op zoek bent naar een eigen weelderig toevluchtsoord of een slimme investering, dit is jouw kans.

Het appartement maakt deel uit van een exclusief vernieuwbouwproject uit 2018, gelegen in een intieme residentie met slechts 8 mede-eigenaars, wat resulteert in lage vaste kosten.

De volledige heropbouw van het gebouw is uitgevoerd met hoogwaardige en tijdloze materialen, waardoor het een frisse en moderne uitstraling heeft. Met een indrukwekkende EPC-score van 89 kWh/m² per jaar en een up-to-date elektrische keuring, is dit een energie-efficiënte en veilige keuze.

Binnenin biedt dit appartement een slimme indeling met een gastvrije inkomhal, een lichte en luchtige leefruimte met een volledig geïnstalleerde open keuken, een eigentijdse badkamer, een apart toilet, twee comfortabele slaapkamers en een ruim overdekt terras om te ontspannen. De moderne samengestelde parketvloer straalt klasse uit in elke ruimte, terwijl de keramische tegels in de badkamer en het toilet een gevoel van verfijning toevoegen.

Een extra voordeel is de berging en vestiaire, waardoor je alles georganiseerd en netjes kunt houden.
De XL schuiframen aan de voorzijde zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht.

Mis de kans niet om een inpandige staanplaats aan te kopen voor extra gemak en gemoedsrust, voor 30.000 EUR. Dit is jouw kans om te wonen in stijl op een toplocatie die alles biedt wat het bruisende leven te bieden heeft. Contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.