Van der Sweepstraat

Gezellig 3 slaapkamerappartement met buitenruimte aan het bruisend nieuwe park.

Dit fantastische stukje van de stad is meer dan ooit in volle bloei en groei. Op een steenworp van de schilderachtige Kaaien, het frisse gerenoveerde nieuwe park bij de gedempte Zuiderdokken, de levendige Marnixplaats en het betoverende Museum voor Schone Kunsten. En laten we die schat aan gezellige eetplekjes, sfeervolle bars en leuke winkels niet vergeten. Het Zuid is gewoon dé trekpleister van Antwerpen.

Vandaag wordt dit prachtige appartement op de tweede verdieping van een goed onderhouden Amelinckx gebouw uit 1969 verkocht.

Als je het appartement binnenstapt kom je in een gezellige inkomhal terecht met een handige, diepe vestiairekast. Meteen daarna kom je in de keuken, compleet met een zee aan opbergruimte, een oven, vaatwasser en een gasfornuis om culinaire meesterwerken te creëren. Ook zijn hier de aansluitingen voor wasmachine terug te vinden. Deze keuken werd 7 jaar samen met de elektriciteit en de ramen en sommige vloeren vernieuwd.

Aansluitend op de inkomhal vinden we de lichte en luchtige woonkamer terug met een terrasje waar je kunt genieten van een adembenemend uitzicht. Via de centrale gang kom je bij de inloopdressing, de slaapkamer en een bureau - een heerlijke ruimte om te werken, te dromen of gewoon te ontspannen. Deze werd recent volledig gerenoveerd naast de zingebouwde zitbank in de leefruimte. Het beste van alles? Elk raam biedt een prachtig zijdelings uitzicht op het gloednieuwe park, Dok Zuid.
Tot slot vinden we op de nachthal nog een smaakvolle badkamer met inloopdouche volledig in Mortex gedaan en gastentoilet terug.

Qua parkeergelegengheid kan je in de buurt zowel bij Colruyt als een Carrefour terecht.
Niet één, maar twee ondergrondse parkeergarages op loopafstand. Luxe, toch?

Aarzel niet om deze parel te komen ontdekken en contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.