Blijde-Inkomststraat

Trendy hoekappartement met buitenruimte

Dit prachtige gelijkvloers appartement is zeer rustig toch centraal gelegen. Op wandelafsrand van openbaar vervoer, winkels,… Cultuur en muziek net om de hoek waar we de Roma kunnen terugvinden. Om gezellig iets te gaan eten of drinken bent u slechts op steenworp verwijderd van Zurgenborg met als zijn gezellige caféetjes en restaurants.

Aangezien het appartement een hoekappartement betreft, met ca. 20m gevelbreedte, kan men van ongeloofelijk veel licht genieten in het appartement.

De lichtinval zal u bij het binnenkomen in de hal onmiddellijk opvallen, grote raampartijen zorgen eveneens voor een geweldig gevoel van ruimte.

De leefruimte is voorzien van een hoogwaardige parketvloer, deze vloer is doorgetrokken door het ganse appartement. De keuken van Lugano Design Kitchens neemt een prominente plaats in deze ruimte. Deze keuken is voorzien van alle gebruiksgemakken en zal door zijn design en duurzaam materiaal jaar en dag een eye-catcher zijn.

Wanneer het slaapgedeelte afgesloten is door een prachtige glazen deur die mooi het natuurlijk licht in de nachthal brengt.

Eerst komen we de badkamer tegen, volledig ingericht met marmer tegelwerk en zwart design kraanwerk en een strak wit wastafelmeubel. Er is een apart toilet voorzien met een handige handenwasser. Zowel in deze ruimte als in de plek voor vestiaire zijn er aansluitingen voor een wasmachine/droogkast.

Verder vinden we twee volwaardige slaapkamers terug, waarvan één toegang heeft tot een super gezellig terras. Het terras is voorzien van een buitenkraan en van mooie sfeerverlichting.

In de kelder verdieping vinden we een mega ruimte terug. Deze ruimte is nog af te werken en biedt tal van mogelijkheden.
Apart aan te kopen aan 4.000 euro.

Ook benieuwd naar meer? Kom zeker een kijkje nemen: 03.283.51.51

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.