Kommekensstraat

Unieke Duplex: Ruimte, Stijl en Comfort in het Hart van de Stad!

Gelegen in het bruisende oude stadscentrum, op een steenworp afstand van het levendige Eilandje en het iconische 't MAS, bevindt deze woning zich te midden van een schat aan gezellige restaurants en cafés.
Dit prachtige duplex appartement op de 2e en 3e verdieping is de kroon op het recentelijk opgeleverde renovatieproject met een scherp oog voor kwaliteit en afwerking. Met 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers biedt deze woning een zee aan ruimte en comfort.

Op de gelijkvloerse verdieping biedt de de open keuken met handige opbergruimte een leuke gelegenheid tot vrienden of familie te ontvangen, terwijl de eerste slaapkamer met ensuite badkamer met douchebad handig aansluitend bevindt. Tegenover de keuken, gescheiden door een gang met gastentoilet, nodigt de gezellige leefruimte uit tot ontspanning en gezelligheid.
De bovenverdieping herbergt nog twee volwaardige slaapkamers, slim gepositioneerd tegenover elkaar, en een ruime badkamer met inloopdouche op de gang. Deze ruimtelijke indeling biedt een harmonieus evenwicht tussen privacy en gezelligheid.

Extra troeven: Een commerciële gelijkvloers en slechts één ander appartement in het gebouw voor optimale rust en privacy. Handige fietsenberging en extra opslagruimte op de 2e verdieping. Aparte meters voor alle nutsvoorzieningen. Uitzonderlijk lage algemene kosten in het gebouw.

Dit pand is niet alleen een ideale thuisbasis voor een jong gezin, maar biedt ook perfecte mogelijkheden voor co-housing of als een investering met een aantrekkelijk rendement. Mis deze unieke kans niet en ontdek zelf het comfort, de stijl en de veelzijdigheid die dit prachtige duplex appartement te bieden heeft!

Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging met LISTED: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.