Maasstraat

30Noord | Energiezuinig wonen in een trendy wijk

REEDS 80% VERKOCHT

30Noord is een woonproject dat 29 appartementen telt met 1, 2 of 3 slaapkamers waaronder twee ruime penthouses mét jacuzzi. Alle appartementen hebben een mooi en ruim terras en zijn bijzonder slim ingericht.

Wanneer je een denkbeeldige lijn trekt van het Eilandje, langs Park Spoor Noord, naar de ziel van ‘Den Dam’ kom je nagenoeg automatisch in de Maasstraat terecht.

30Noord zal omgeven worden door parken en pleinen: Niet alleen door Park Spoor Noord, maar ook met nieuwe groene zones zoals het Lobroekpark of de heraangelegde water- en groenzone langs de IJzerlaan.

Op vlak van energieverbruik zijn de appartementen in het woonproject 30Noord het neusje van de zalm! Het woonproject wordt volgens de BEN principes opgebouwd.

Alle appartementen worden aangestuurd met een warmtepomp en zonnepanelen, dat komt goed uit voor uw portefeuille!

1SLPK uitverkocht
2SLPK vanaf 290.500€
3SLPK uitverkocht
Penthouse vanaf 570.500€

Prijzen zijn excl. reg. rechten en BTW. 
Mogelijkheid tot aankoop onder gunsttarief 6% BTW.

30Noord is een realisatie van Brix & Vanhalme. Ontwikkelaars die al 20 jaar ervaring en passie bundelen en talloze, prachtige nieuwbouwprojecten hebben gerealiseerd.

De aannemer van het project is ABHR. ABHR is een familieonderneming voor wie een afspraak een afspraak blijft en het gezond verstand regeert.

Alle 3D-beelden, meubilair, keuken en toestellen zijn ter illustratie en niet bindend.

Contacteer LISTED: 03 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.