Korte van Ruusbroecstraat

Moderne pracht in Zurenborg: Luxe BEN-duplex

Betreed een oase van moderne luxe in het hart van Zurenborg met deze schitterende BEN-duplex. De entree verwelkomt je met een chique hal voorzien van een gastentoilet en handige vestiaire ruimte. De lichte leefruimte met meterhoge plafonds betovert direct, leidend naar een elegante stalen draaitrap die je naar de ruime leefkeuken brengt, met zicht op de gezellige stadstuin waar je het grootste deel van de dag nog van de zon kan genieten.

De keuken is een staaltje van comfort, met inductiekookvuur, geïntegreerde dampkap, inbouwspotjes, koelkast, diepvries, vaatwasser, en veel kastruimte. Een extra bergruimte met wasmachineaansluiting biedt praktisch gemak. Naast de keuken is er een gezellig hoekje met uitzicht op de L-vormige tuin, perfect voor een bureau of leeshoek. Verder vinden we aan de straatzijde een leuke TV ruimte terug.

Neem de stijlvolle draaitrap naar de eerste verdieping, waar drie slaapkamers zich bevinden. De en-suite master bedroom heeft een aparte dressing en een eigen terrasje. De badkamer straalt klasse uit met een trendy terrazzo vloer, XL grijze wandtegels, een lavabo met meubel, spiegel en zwarte handdoekenradiator.
De twee andere slaapkamers delen een apart toilet en een tweede badkamer, met dubbele lavabo, meubel, spiegel en elegante handdoekenradiator. Deze moderne parel biedt comfort en stijl op elke verdieping. Zo heeft elke ruimte convectoren die zowel kunnen verwarmen als verkoelen. Een unieke kans om te wonen in pure luxe en elegantie én dat nog eens super energiezuinig! Ontdek deze parel zelf en laat deze moderne droomwoning jouw thuis worden.

Maak je graag een afspraak?
Contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.