Werbrouckstraat

Te Koop: Modern Gelijkvloers Appartement met Tuin en Functionele Indeling

Ontdek de perfecte mix van comfort en eigentijds wonen in dit prachtige gelijkvloers appartement, gelegen in een gebouw dat slechts 10 jaar geleden volledig werd gerenoveerd.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een doordachte indeling. Rechts van de entree vindt u een handig gastentoilet, terwijl de twee slaapkamers strategisch zijn geplaatst - één op elke verdieping. Boven bevindt zich tevens een moderne badkamer met een enkele douche.

De begane grond biedt een open leefruimte met een naadloze overgang tussen de woonkamer en de volledig uitgeruste keuken. Hier ontdekt u moderne gemakken zoals een vaatwasser, oven en een ingebouwde ijskast. Deze ruimte straalt warmte en stijl uit, perfect voor ontspanning en entertainment.

Een hoogtepunt van dit appartement is de aangrenzende stadstuin, een oase van rust met een ideale oriëntatie voor zonnige dagen en gezellige avonden.

De woning biedt ook een zeer functionele kelderberging, geïntegreerd met aansluitingen voor een was- en droogmachine, waardoor dagelijkse taken efficiënt worden uitgevoerd.

Recente renovaties omvatten een volledig vernieuwd dak slechts 3 jaar geleden. Bovendien zijn de algemene kosten opvallend laag vanwege het ontbreken van een syndicus of lift, en met slechts 2 andere appartementen in het gebouw heeft u volledige controle over uw leefomgeving.

Dit is een unieke kans om eigenaar te worden van een eigentijds appartement met comfort, stijl en functionaliteit. Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging en maak dit appartement met tuin uw thuis.

Contacteer LISTED op het nummer +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.