Keltenheuvel

Moderne woning met prachtige zuid-tuin in een rustige woonwijk

Wilt u onmiddellijk intrekken in een instapklare woning op toplocatie?
Dan is deze woning beslist iets voor u!

In een uiterst rustige woonomgeving, waar groen en gezelligheid samenkomen, bevindt deze eigentijdse woning op de grens tussen Hove en Edegem. De locatie biedt gemakkelijke toegang tot diverse voorzieningen, zoals lokale winkels, scholen en parken, met het centrum binnen handbereik.

De moderne woning valt op door zijn opvallende architectuur, met een combinatie van strakke lijnen en warme accenten. Gebouwd in 2014 op een royaal perceel, beschikt het pand over een goed onderhouden buitenruimte met een gunstige zuid-oriëntatie.

Het gelijkvloers verwelkomt je met praktische voorzieningen zoals een fietsgarage, gastentoilet, vestiaire en een handige bureelruimte.

Opvallende elementen zoals de rode bakstenen muur en een stijlvolle trap leiden naar de keuken op de bovenverdieping. Een harmonieus samenspel van materialen, waaronder warm parket, verbindt de binnenruimte met het verhoogde terras, benedenterras en de zonnige tuin.

De eerste verdieping maakt plaats voor een open leefruimte met overvloedig daglicht en een doordachte verbinding met de keuken.

Op de tweede verdieping biedt een overloop met slimme opbergruimte een prachtig uitzicht vanuit de slaapkamer met aangrenzende badkamer en dressing. Deze verdieping maakt tevens plaats voor een tweede slaapkamer.

Beide slaapkamers beschikken over hun eigen sanitair.

De woning is uitgerust met moderne voorzieningen zoals hoogrendementsglas, centrale verwarming met warmtepomp en ventilatiesysteem, en heeft een energielabel A.

Ontdek de mogelijkheden van deze eigendom en plan een bezichtiging om het zelf te ervaren!
Contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.