5 slaapkamers
2 badkamers
500

Voshollei

Stijlvolle woning te Voshollei op ca. 3.688m2 grond opp.

Bent u op zoek naar een instapklare woning op toplocatie?
Op minder dan 3 minuten van centrum Brasschaat vinden we deze parel terug, een heerlijkheid om hier te wonen!

In de prachtige groene wijk, Vriesdonk, geniet men van enerzijds alle rust en privacy en anderzijds hebt u het gemak van de nabijheid van verschillende scholen, winkels en toffe restaurants.

Deze statige villa, ca. 500 bew. opp., met rietenkap is recent volledig gerenoveerd en   in een eigentijds jasje gestoken. De prachtige combinatie van luxueuze materialen zoals Mortex en houten vloeren straalt rust uit en charme uit, met behoud van het eigen karakter van  elke ruimte. .

Doorheen de ganse woning geniet men van schitterende lichtinval dankzij grote raampartijen. De leefruimte en de keuken grenzen aan de weelderige west-georiënteerde tuin met (overdekt) terras. De keuken met ingebouwd barmeubel is  beslist één van de eye-catchers van de woning, voorzien van toestellen van topkwaliteit. Wanneer u vrienden en familie uitnodigt een geschikte plek om hen te verwelkomen om vervolgens plaats te nemen aan het terras met zicht op de zwemvijver.

Achteraan de zwemvijver vinden we een gezellige poolhouse, voorzien van sanitair en hopen bergruimte.

De leefruimte en de eetruimte worden gescheiden door een supergezellige gashaard.

De magnifieke inkomhal maakt plaats voor een vestiaire en een gastentoilet met een handenwasser. Via de dienstingang komt u terecht in een handige bergruimte/bijkeuken.

Met zijn 5 slaapkamers, bureau en 2 badkamers is deze woning uiterst geschikt voor gezinnen met kinderen of voor zij die van thuis werken. Mogelijkheid tot 3 badkamers.
De kamers beschikken over ingemaakte kasten.  De master is voorzien van een mega dressing.

Ook nog handig, een carport voor 2 wagens en een aparte fietsenstalling.

Benieuwd naar deze woning?
Contacteer LISTED voor een bezoek: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.