Amerikalei

Luxe penthouse met 3slpks en grote terrassen

Gelegen in Residentie Zuiderlei, in het hart van het levendige Zuid met trendy restaurants, bars, winkels, de Vlaamse kaai en de gedempte Zuiderdokken. Dit nieuwbouwproject omvat slechts 6 appartementen, een kantoorruimte en een uniek duplexpenthouse.

Ontdek deze prachtige penthouse met een indrukwekkend ruimtegevoel van ca. 200m² en een royaal terras van ca. 32m²! De benedenverdieping verwelkomt je in een lichte leefruimte met grote ramen die voor een overvloed aan natuurlijk licht zorgen. De open keuken, compleet met kookeiland en koffiecorner, is perfect uitgerust en handig verbonden met een praktische berging. De twee stijlvolle slaapkamers, een goed ingerichte badkamer, gastentoilet en het gezellige balkon maken deze verdieping compleet.

Eenmaal boven, betreed je een tweede, gezellige leefruimte die naadloos overgaat in een ruim, zonnig terras. Hier vind je ook een derde slaapkamer met ensuite, luxe badkamer (met ligbad, inloop regendouche en dubbele wastafel), een apart toilet en een grote berging. Vanuit de master is er toegang tot een riant terras met zichten op het Museum voor Schone Kunsten.

De hoogwaardige afwerking, ingebouwde kasten en ruime dakterrassen met prachtig uitzicht op de Leien en het bruisende Zuid vormen de grootste troeven van deze woning.

Deze centraal gelegen penthouse is niet alleen energiezuinig, maar voldoet ook aan de nieuwste normen op het gebied van energie en isolatie. Geniet van de modernste technologieën, zoals een ventilatiesysteem type C+ en doorgedreven thermische en akoestische isolatie.

Een ruime ondergrondse parkeerplaats is te koop aan 65.000 euro.

Deze penthouse wordt verkocht onder het BTW stelsel (21%).

Contacteer LISTED voor een bezoek: +32 3 283 51 51.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.