De Theaterbuurt is een bruisende plek, vooral in de avonduren, wanneer bezoekers en bewoners samenkomen om te genieten van de culturele en artistieke sfeer. Of je nu van theater, kunst of gewoon de levendige sfeer houdt, de Theaterbuurt is een plek die je zeker moet verkennen als je Antwerpen bezoekt.

De Theaterbuurt huisvest ook een tal van vastgoed pareltjes. Zo vind je er gezellige appartementen, artistieke lofts of excentrieke penthouses. Een buurt waar iedereen zich thuis kan voelen.

 

Onze favoriete spots  in de Theaterbuurt

Botanic Sanctuary

In één van de hidden gems in Antwerpen moet je naar de Botanic Sanctuary gaan. Buiten een spraakmakend hotel, heeft de Botanic nog zoveel meer te bieden. Heerlijke gastronomie met 3 Michelin-ster restaurants, event locatie, meeting rooms, wellness centrum, fitness en nog zoveel meer. Een must-know van de Theaterbuurt dus!

Stadsschouwburg

De Stadsschouwburg Antwerpen is een theatergebouw in Antwerpen, gelegen aan het Theaterplein. De theaterzaal biedt plaats aan zo'n 2.000 bezoekers. Een selectie van de gespeelde musicals in de schouwburg betreft Mamma mia!, Les Miserables, The Sound of Music, Notre Dame De Paris, Cats en Shrek. Een aanrader voor cultuur liefhebbers!

Schuttershofstraat

De Schuttershofstraat is één van de meest luxueuze straten van Antwerpen en naar de mening van velen ook de mooiste. Het kleine straatje is een zijstraat van de Huidevettersstraat en loopt evenwijdig met de bekende Meir. Kleine luxeboetieks huizen er in prachtige panden zoals Louis Vuitton, Chanel of Prada. Zeker de moeite om eens door te wandelen!

Bekijk het aanbod in deze buurt

Toon volledig aanbod

Michaël Steffens

Zaakvoerder
|
BIV 510 232

Voor Michaël aan de slag ging in de vastgoedsector in België deed hij inspiratie op bij een innoverend makelaarskantoor in New York. De manier van werken van dit kantoor nam hij mee naar Listed Property. Want een appartement of een huis verkopen doe je niet aan iemand, maar mét iemand. Buiten de vastgoedsector heeft Michaël een passie voor de stad, met name het Zuid waar je hem elke dag terug kan vinden. Ook de gastronomie van Antwerpen heeft geen geheimen voor Michaël, hij geniet van lekker eten en nieuwe plaatsen ontdekken met zijn verloofde.