Onderzoek en kennis

Met meer dan 300 verkopen in 4 jaar is LISTED uw nieuwbouwspecialist. Wij zorgen voor een competitieve pricing van uw project met onze jarenlange ervaring en kennis.

Door onderstaande stappen te overlopen zorgen wij dat uw project een succes wordt online en offline. Ons team voor uw project bestaat uit onze nieuwbouwexperts, ons marketingteam en onze interne juriste die alles mee opvolgt. Bent u benieuwd naar eerder gerealiseerde projecten? Bekijk ze hieronder.

 

Verkoopplannen en advies naar design

Een goede verkoop start met het juiste verkoopmateriaal. Wij zorgen mee voor een geoptimaliseerd verkoopplan en advies met levensechte renders.

De sales pitch door onze professionele nieuwbouwverkopers zal bij ons op kantoor gebeuren of bij de klant. Bij middelgrote tot grote projecten adviseren wij een on-site verkoopkantoor waar wij de leiding nemen voor de inrichting en de juiste materialen. Dit gebeurt allemaal door ons ervaren team die hier optimaal aan werken en over communiceren.

Meer weten? Neem alvast contact op met één van onze nieuwbouwexperts.

Branding en marketing

LISTED neemt alle zorgen uit handen met een intern team dat uw project in de kijker zal zetten, zowel offline als online. Van verkoop brochures tot lancering events, zijn wij de perfecte partner.

Ons in-house marketing- en design team zorgt voor een stijlvolle look voor het project met een logo en huisstijl. Zelfs naamgeving en baselines van het project kunnen door ons voorzien worden. Ondertussen zorgen onze partners voor levensechte renders.

Door het opstellen van een duidelijk budget in precieze tijdlijn weet u als projectontwikkelaar perfect wat de lopende kosten zijn doorheen het project. Dit wordt correct onderhouden door ons team en transparant gecommuniceerd.

Verkoop en juridisch

LISTED zet op uw project een expert die zich volledig toespits op nieuwbouw en uw project met de nodige kennis zal kunnen closen.

Wekelijks zal u een overzicht ontvangen van de lopende klanten, wij werken volledig transparant en staan steeds voor u klaar. Onze interne juriste staat in direct contact met de verkopers. Zo kan er snel geschakeld worden en kunnen de nodige contracten getekend worden zonder problemen.

Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten om uw project te bespreken

Contacteer LISTED Property voor meer informatie over jouw project.

Contacteer ons