Eén van de leukste buurten van ’t Stad? Het Eilandje is een plaats waar jong en oud gezellig kunnen vertoeven aan de prachtige dokken en de vernieuwde kaaien. Het huisvest toprestaurants, delicatessenwinkels en supermarkten rondom. Deze bruisende buurt focust zich niet alleen op de gastronomie maar ook op de kunst van de stad. Zo vind je als middelpunt het MAS, een niet te missen museum en monument op het Eilandje.

Het Eilandje is omgeven door de Schelde, dokken en de oude haven. Sinds de hernieuwing van Het Eilandje is het gedoopt tot één van de mooiste buurten om te wonen tussen de gezelligheid van de stad en de rust van de Schelde. Ons aanbod op het Eilandje verschilt van gezellige appartementjes tot karaktervolle penthouses, bekijk het hier.

 

Onze favoriete spots op Het Eilandje

Scheldebocht

De Scheldebocht ligt in het noorden van Antwerpen en strekt zich uit van het Eilandje tot aan het Zuid. Het is een van de meest schilderachtige delen van de stad, met een prachtig uitzicht op de rivier en de haven van Antwerpen. De Scheldebocht is heerlijk voor een wandeling langs het water of een gezellige picknick met vrienden in het park. In de zomer is er ook ruimte voor evenementen en pop-up bars waardoor je je waant op vakantie in eigen land.

Het MAS

In het Noorden van Antwerpen ligt het Museum Aan de Stroom wat één van de bekendste musea is in Antwerpen. De diverse collectie reikt van geschiedenis, kunst en cultuur van de havenstad Antwerpen, via internationale handel en scheepvaart tot kunst en cultuur in Europa, Afrika, Amerika, Azië en Oceanië. Het iconische gebouw van het MAS is dé plek waar stad en wereld elkaar ontmoeten.

Cordoba Foodbar

Met zicht op het MAS is de Cordoba Foodbar te vinden. Op zoek naar een heerlijke verse lunch of een drankje op één van de meest gezellige terrassen op het Eilandje? Dan zit je bij de Cordoba perfect. Recentelijk werd ook Cordobar op ’t Zuid geopend waar de focus ligt op apero, sharing food en heerlijke producten. Een persoonlijke aanrader waar wij ook graag een bezoekje aan brengen!

Bekijk het aanbod in deze buurt

Toon volledig aanbod
€ 459.000

Verbindingsdok-Westkaai

2000 Antwerpen
appartement
2 slaapkamers
1 badkamers
70
€ 349.000

Rijnpoortvest

2000 Antwerpen
appartement
2 slaapkamers
1 badkamers
85
Verkocht

Kattendijkdok-Oostkaai

2000 Antwerpen

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.

Didier Lins

Zaakvoerder
|
BIV 503 859

Zaakvoerder Didier heeft al een succesvolle carrière in de vastgoedsector achter de rug. Na maar liefst 20 jaar ervaring en het oprichten van twee kantoren, heeft vastgoed geen geheimen meer voor Didier. Maar dit is niet zijn enige passie, want het rijden met oldtimers is hem sinds kleins af aan met de paplepel meegegeven. Deze passie deelt hij nu met zijn zoontje van 6 jaar, die maar al te graag in de voetsporen van zijn vader treedt.