Gerechtstraat

Prachtig gerenoveerd herenhuis met tuin in hartje Mechelen

Dit schitterende herenhuis in het bruisende stadscentrum van Mechelen biedt een perfecte combinatie van authenticiteit en modern comfort. De zorgvuldige renovatie uit 2005 heeft de charme van het neoclassicistische tijdperk behouden.

Dit herenhuis ligt in het historische hart van Mechelen, omringd door de gezellige drukte van de stad. Winkels, restaurants en cultuur liggen binnen handbereik. De Grote Markt is op 5 min. Wandelafstand gelegen.

De riante inkomhal leidt naar een gezellige leefruimte met sierhaard, evenals naar een lichtrijke eetruimte en open keuken. Grenzend aan de open keuken vinden we een prachtige stadstuin en terras terug. Kers op de taart, achteraan in de tuin is er voor uw comfort en plezier een sauna, hamam en jacuzzi voorzien - een oase van rust in de stad.

De eerste tussenverdieping is ideaal als kantoor, of kan eveneens gebruikt worden als slaapkamer.

De luxueuze masterbedroom heeft airconditioning en een ensuite badkamer. Op de tweede verdieping vind je een gastenkamer en een veelzijdige vergaderzaal die omgevormd kan worden tot een slaapkamer. De enorme zolderruimte biedt eindeloze mogelijkheden, perfect als studio, hobbyruimte of slaapkamer.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit prachtige herenhuis!
Neem vandaag nog contact met LISTED: +32 3 283 51 51.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.